Netflix lansează „Play Something”, o funcție prin care alege filmele și serialele în locul tău

De: Ana Obretin / 29.04.2021, 08:51
Netflix lansează

Netflix lansează „Redă ceva/ Play Something”, o funcție prin care alege filmele și serialele în locul tău, în baza unui algoritm. Atunci când apeși butonul „Redă ceva”, platforma îți sugerează imediat un serial sau un film, pe baza preferințelor tale anterioare. Sau, cu încă un clic, poți „Reda alt titlu”, iar în lista de sugestii vor intra un serial sau film nou, un serial sau film pe care îl vizionezi deja, un serial sau film din „Lista ta” sau un serial sau film pe care l-ai început și poate dorești să-l reiei.

Pentru a simplifica lucrurile și mai mult, funcția „Redă ceva” apare în mai multe locuri pe ecranul televizorului, sub numele profilului, în al zecelea rând de pe pagina principală Netflix, în meniul de navigare din stânga ecranului, se arată într-un comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

Pentru abonații care folosesc cititoarele de ecran, funcția „Redă ceva” este compatibilă cu redarea textului prin voce (TTS). Pentru a descoperi un nou film sau serial preferat cu funcția „Redă ceva” folosind TTS, abonații trebuie să acceseze secțiunea „Accesibilitate” de pe pagina de asistență și vor afla detalii despre cum pot să activeze această funcție din setările televizorului.

CITEȘTE ȘI: Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Netflix și Sony au semnat un acord istoric, cu consecințe asupra francizei „Spider-Man” și nu numai

NETFLIX: coduri și setări secrete 

Netflix a depășit 200 de milioane de abonați cu plată la nivel global  

Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă  

Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

Foto: Profimedia Images