Meghan Markle dezvoltă seria animată „Pearl” pentru Netflix

De: Ana Obretin / 15.07.2021, 08:43
Meghan Markle dezvoltă seria animată

Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat al doilea proiect care va fi difuzat de Netflix, ca parte a acordului încheiat de compania lor de producție, Archewell Productions, cu platforma de streaming, în toamna anului trecut. În cadrul acestui acord, prințul Harry și Meghan Markle vor realiza documentare, lungmetraje, seriale TV și emisiuni pentru copii.

Creat de ducesa de Sussex, „Pearl” este un serial animat axat pe tema familiei, care prezintă aventurile unei fete de 12 ani, ce este inspirată de personalități feminine din istorie. Meghan Markle va fi și producătorul executiv al seriei,  alături de David Furnish („Rocketman”), partenerul de viață al lui Elton John, Carolyn Soper („Tangled”) și de regizorii premiați cu Emmy Liz Garbus („I’ll Be Gone in the Dark”) și Dan Cogan („Icarus”). 

„La fel ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl se află într-o călătorie de descoperire de sine, în timp ce încearcă să depășească provocările zilnice ale vieții”, a spus despre serial Markle, ce a cofondat Archewell împreună cu prințul Harry în aprilie 2020.

„Pearl” este al doilea proiect pentru Archewell ca parte a acordului cu Netflix și urmează producției „Heart of Invictus„, o serie documentară produsă împreună cu Fundația Invictus Games, care urmărește modul în care concurenții se pregătesc pentru competiția reprogramată de la Haga în 2022. „Heart of Invictus” va fi realizat de un duo recompensat cu Oscar pentru scurtmetrajul documentar „The White Helmets” (2016), Orlando von Einsiedel și Joanna Natasegara. În afară de rolul de producător, prințul Harry va și apărea în acest documentar.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și-a găsit job la un startup de coaching din Silicon Valley. Ce studii a făcut ducele de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale

Foto: Profimedia Images