Meghan Markle: Soția prințului Harry a acordat primul său interviu de la controversata discuție cu Oprah Winfrey

De: Ana Obretin / 21.06.2021, 10:40
Meghan Markle: Soția prințului Harry a acordat primul său interviu de la controversata discuție cu Oprah Winfrey

La două luni după explozivul interviu acordat de ea și soțul ei, prințul Harry, vedetei TV Oprah Winfrey, Meghan Markle a avut prima sa ieșire publică, de data aceasta pentru a vorbi despre un proiect profesional.

Meghan Markle pare că profită din plin de noul său statut. Eliberată de angajamentele pe care trebuia să le respecte în cadrul familiei regale a Marii Britanii, fosta actriță americană devenită ducesă de Sussex face acum ceea ce îi place. După ce a înființat o fundație împreună cu prințul Harry, aceasta a lansat o carte pentru copii, „The Bench”, evidențiază relația specială pe care un tată o poate avea cu copilul său.

În mod nesurprinzător, cartea a devenit rapid bestseller. „Sunt încântată să văd că aceste teme universale, dragostea, reprezentarea și incluziunea, sunt bine primite în comunitățile din întreaga lume”, a scris aceasta pe site-ul fundației Archewell. Meghan Markle a acordat apoi un interviu pentru ediția de duminică a platformei NPR, înregistrat cu câteva zile înainte de nașterea fiicei  sale, Lilibet Diana, pe 4 iunie.

În interviu, aceasta a explicat cum i-a venit ideea de a scrie cartea. Cu ocazia primei zile a tatălui sărbătorită de Harry, în 2019, Meghan Markle i-a scris o poezie, care a fost sursa de inspirație pentru carte. În același an, ea i-a oferit prințului și o bancă. „Ca mulți, m-am întrebat: ‘Ce naiba o să-i iau?’. Apoi m-am gândit că vreau doar ceva sentimental, un loc care să poată fi o baza a unui cămin pentru ei doi”.

Pe respectiva banca, Meghan Markle a inscripționat câteva rânduri ale poemului: „Iată banca ta. Locul unde va începe viața pentru tine și fiul tău. Copilul nostru, familia noastră”. Apoi, ducesa a explicat că a scris povestea doar observându-i pe Harry și fiul lor, Archie, mai ales că pandemia le-a permis să petreacă mai mult timp împreună. 

„Archie iubește această carte”, a mai spus Meghan în interviul acordat cu ocazia Zilei Tatălui. „Are un apetit de nestăvilit pentru cărți și, de fiecare datp când îi citim, spune ‘încă o dată, încă o dată'”, a mai povestit aceasta. „Faptul că îi place ‘The Bench/ Banca’ și că putem să spunem ‘Mami a scris asta pentru tine’, oferă un sentiment uimitor”, a mai spus aceasta.

Prințul Harry și ducesa Meghan au renunțat anul trecut la rolul de membri seniori ai familiei regale și între timp s-au mutat pe o proprietate din Montecito, California.

În interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey în urmă cu două luni, Markle, în vârstă de 39 de ani, şi soţul ei, de 36 de ani, au vorbit despre presiunea mediatică ce cu greu a putut fi suportată, despre rasism şi absenţa sprijinului din partea familiei regale. Markle a amintit, printre altele, în acel interviu despre o remarcă făcută de un membru al familiei regale britanice despre „cât de închisă ar putea să fie pielea primului copil al ei și al prințului Harry, Archie”, întrucât mama lui Meghan este de culoare.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle vor produce pentru Netflix o serie despre Jocurile Invictus

Biografia prințesei Diana revine în topul celor mai vândute cărți după interviul lui Harry și Meghan Markle

Meghan Markle: Familia regală a avut un „rol activ” în „perpetuarea minciunilor”

Spotify, criticată pentru contractul de zeci de milioane de euro semnat cu prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Profimedia Images