Prințul Harry și Meghan Markle vor produce pentru Netflix o serie despre Jocurile Invictus

De: Ana Obretin / 07.04.2021, 09:21
Prințul Harry și Meghan Markle vor produce pentru Netflix o serie despre Jocurile Invictus

Prințul Harry și Meghan Markle vor produce pentru Netflix o serie documentară despre Jocurile Invictus din 2022, care vor avea loc la Haga, Olanda. Cei doi vor urmări veteranii în timp ce se pregătesc pentru competiția sportivă care le este dedicată.

Ducele și ducesa de Sussex vor produce primul lor proiect pentru Netflix prin compania lor, Archewell Productions, după ce cele două părți au semnat un parteneriat în toamna anului trecut. În cadrul acestui acord, prințul Harry și Meghan Markle vor realiza documentare, lungmetraje, seriale TV și emisiuni pentru copii.

Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă mondială dedicată veteranilor de război răniți sau cu handicap, care a fost înființată de Harry în 2014, după ce a servit zece ani în armata britanică. Competiția a fost anulată în 2020 și 2021.

„Heart of Invictus” va fi realizat de un duo recompensat cu Oscar pentru scurtmetrajul documentar „The White Helmets” (2016), Orlando von Einsiedel și Joanna Natasegara. În afară de rolul de producător, prințul Harry va și apărea în acest documentar.

„Încă de la primele Jocuri Invictus, din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un mozaic de rezistență și hotărâre”, a declarat Harry, potrivit Variety.

„Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile emoționante și înălțătoare ale acestor concurenți în drumul lor spre Olanda, anul viitor. Fiind prima serie marca Archewell Productions și Netflix, în parteneriat cu Invictus Games Foundation, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătorie sau mai mândru de comunitatea Invictus, pentru că este o sursă de inspirație continuă privind vindecarea globală și potențialul uman”, a mai spus acesta. 

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și-a găsit job la un startup de coaching din Silicon Valley. Ce studii a făcut ducele de Sussex

Prințul Harry a discutat cu prințul Charles și prințul William, dar dialogul „nu a fost productiv”

Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți

Foto: Profimedia Images