Prințul Harry, în interviul exploziv pentru Oprah: Mă temeam că istoria se va repeta

De: Loredana Toma / 01.03.2021, 18:18
Prințul Harry, în interviul exploziv pentru Oprah: Mă temeam că istoria se va repeta

Postul CBS a dzvăluit, luni, teaser-ul interviului acordat de prințul Harry și de Meghan Markle vedetei TV Oprah Winfrey, care va fi difuzat pe 7 martie și se anunță exploziv.

În clipul de promovare cei care vorbesc sunt prințul Harry și Oprah, gazda interviului care, printre altele, concluzionează: “Ai făcut niște declarații șocante în acest interviu”. De asemenea, Oprah poate fi auzită în clip și când îi întreabă pe Harry și Meghan dacă nu cumva tăcerea lor a fost pentru că au fost reduși la tăcere de casa regală britanică și au fost nevoiți, de fapt, să părăsească țara natală a prințului.

Harry: “Ne avem unul pe celălalt și asta e tot ce contează”

Totodată, pe parcursul interviului, Harry face referire la situația mamei sale, prințesa Diana, care a murit în urma unui tragic accident rutier, pe 31 august 1997, în timp ce încerca să scape de paparazzi. “Cea mai mare teamă a mea a fost că se va repeta istoria. Sunt foarte ușurat să pot să stau aici și să vorbesc cu tine, având-o pe soția mea alături. Întreaga desfășurare a lucrurilor a fost un proces greu pentru amândoi, dar, cel puțin, important este că ne avem unul pe celălalt”, a spus Harry.

Potrivit The Hollywood Reporter, în interviu, Oprah are conversații întâi cu Meghan, pornind de la momentul pășirii sale în viața regală, căsătorie, maternitate, acte caritabile și până la modul în care reușește să se descurce, emoțional, cu atât de multă presiune publică.

Apoi, cele două sunt acompaniate de prințul Harry, care povestește  despre mutarea lor, în urmă cu un an, în SUA, și despre cum au devenit independenți de casa regală, dar și despre  planurile de viitor legate de familie. De când s-au mutat în SUA, cei doi au încheiat parteneriate cu platformele de streaming Netflix și Spotify, pentru care s-au angajat să creeze conținut care să evidențieze binele, bunătatea și atitudinea pozitivă.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale 

Spotify, criticată pentru contractul de zeci de milioane de euro semnat cu prințul Harry și Meghan Markle 

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor deveni din nou părinți 

Meghan și prințul Harry: Dragostea mereu învinge 

Foto: Profimedia Images