Meghan Markle: Familia regală a avut un „rol activ” în „perpetuarea minciunilor”

De: Ana Obretin / 04.03.2021, 10:00
Meghan Markle: Familia regală a avut un „rol activ” în „perpetuarea minciunilor”

Meghan Markle, soția prințului Harry, spune că Palatul Buckingham, reședința oficială a reginei Elizabeth a II-a, a avut un „rol activ” în „perpetuarea minciunilor”, într-un nou teaser pentru interviul acordat de ducii de Sussex vedetei TV Oprah Winfrey. 

Întrebată de Oprah cum se simte având în vedere că Palatul a auzit-o prezentându-și propriul adevăr, Markle spune că, în ceea ce privește relația ei cu familia regală, „s-au pierdut deja multe”.

„Nu știu cum s-ar putea aștepta ca, după tot acest timp, să rămânem tăcuți atunci când firma (porecla dată familiei regale britanice, n.r.) joacă un rol activ în perpetuarea minciunilor despre noi”, spune Markle. „Și, dacă acest fapt vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că sunt multe care s-au pierdut deja”.

Potrivit Variety, teaser-ul a fost publicat după ce în cotidianul The Times a apărut un articol în care se spune că mai mulți foști asistenți personali ai cuplului s-au plâns de un tratament de intimidare și hărțuire din partea lui Markle. Ulterior, Palatul Buckingham a anunțat că va investiga acuzațiile, iar un purtător de cuvânt al lui Meghan Markle a transmis că aceasta s-a simțit „întristată” din cauza acuzațiilor.

„Ducesa se simte întristată din cauza acestui recent atac la adresa sa, mai ales din perspectiva unei persoane care a fost ținta agresiunilor și se angajează să-i sprijine pe cei care au suferit dureri și traume”, a declarat purtătorul său de cuvânt pentru People.

Interviul acordat de prințul Harry și Meghan Markle lui Oprah Winfrey va fi difuzat duminică, în prime time, pe postul de televiziune american CBS, și promite să ofere detalii inedite despre experiența cuplului cu viața regală, dar și proiectele lui viitoare. Postul britanic ITV a obținut drepturile de difuzare, contra unei sume de 1 milion de lire sterline, potrivit unor surse, și va transmite interviul luni, de la ora 21.00.

În urmă cu două săptămâni, prințul Harry și Meghan au confirmat că nu își vor relua angajamentele oficiale ca membri ai familiei regale a Marii Britanii.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry, în interviul exploziv pentru Oprah: Mă temeam că istoria se va repeta

Meghan Markle a câștigat procesul intentat tabloidului britanic The Mail On Sunday  

Certificatul de naștere al fiului lui Meghan Markle și prințului Harry stârnește controverse 

“Ce s-a întâmplat cu fetița mea?”: Tatăl lui Meghan Markle face un documentar despre fiica sa

Meghan și prințul Harry: Dragostea mereu învinge

Foto: Profimedia Images