Guns N ‘Roses: „Sweet Child O’ Mine” a depășit un miliard de descărcări pe Spotify

De: Ana Obretin / 10.08.2021, 15:58
Guns N 'Roses:

Trupa Guns N ‘Roses a marcat un nou succes cu legendarul ei single „Sweet Child O’ Mine”, care a depășit un miliard de descărcări în streaming pe platforma Spotify.

Parte a albumului de debut al trupei din 1987, „Appetite For Destruction”, single-ul a depășit acest prag la mai mult de 34 de ani de la lansare, potrivit Forbes. De cealaltă parte, „Appetite For Destruction” este cel mai bine v\ndut album de debut din toate timpurile, cu peste 18 milioane de exemplare doar în SUA.

Videoclipul muzical „Sweet Child O’ Mine” este primul din anii ’80 care a depășit un miliard de vizionări  pe YouTube, în octombrie 2019.

Recent, trupa a lansat o nouă piesă, „Absurd”, care este o prelucrare a „Silkworms”, un cântec ce a fost înregistrat în timpul sesiunilor pentru albumul Chinese Democracy”Membrii trupei au interpretat în premieră noua versiune de studio „Absurd” într-un spectacol live, săptămâna trecută. Piesa a fost compusă în 2001, în timpul sesiunilor pentru al șaselea album al trupei, care a fost lansat abia în 2008, după o serie de amânări.

CITEȘTE ȘI: O stradă din Las Vegas va fi redenumită în onoarea trupei Guns N’Roses

7 dintre cele mai celebre cover-uri din toate timpurile (Video)

Metallica, Rage Against The Machine și Guns N’ Roses, parte din documentarul “Long Live Rock”

Foto: Profimedia Images