Metallica, Rage Against The Machine și Guns N’ Roses, parte din documentarul “Long Live Rock”

De: Loredana Toma / 11.02.2021, 17:08
Metallica, Rage Against The Machine și Guns N' Roses, parte din documentarul “Long Live Rock”

Alături de alte nume din industria rock-ului, trupele Metallica, Rage Against The Machine și Guns N’ Roses s-au implicat în realizarea documentarului  “Long Live Rock”, a cărui lansare este programată pentru 11 martie.

Documentarul este suma mai multor înregistrări realizate de-a lungul anilor în diferite concerte și festivaluri de muzică rock și a mai multor interviuri cu Lars Ulrich (Metallica), Tom Morello de la Rage Against The Machine, Duff McKagan (Guns N’ Roses) și mulți alții.

Un film despre pasiunea pentru rock, abuzul de substanțe interzise și depresie

Documentarul este regizat de Jonathan McHugh și, potrivit unui comunicat, “este un film despre adevărații fani rock ce-și rup din timpul lor liber pentru a fi cu familiile lor de rockeri”. Totodată, filmul atrage atenția asupra unor aspecte comune în lumea rock-ului, cum ar fi depresia și abuzul de substanțe interzise.

“Eu și Gary Spivack am vrut să facem un film despre haosul din cultura rock-ului. Crescând în New York, aș fi făcut orice să am acces la concertele Zeppelin, Black Sabbath și multor alți titani ai muzicii rock și suntem foarte încântați să îi punem sub lumina reflectoarelor pe cei mai înfocați fani și să arătăm ce-i determină să fie așa pasionați”, a precizat regizorul Jonathan McHugh, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Alice Cooper și Slash sunt consilieri muzicali în documentarul “Rock Camp” 

Foto: Profimedia Images