Gwyneth Paltrow a pozat goală pentru a prezenta linia de bijuterii Goop

De: Nicoleta Lepădatu / 10.06.2021, 23:24
Gwyneth Paltrow a pozat goală pentru a prezenta linia de bijuterii Goop

Actrița și antreprenoarea americană a apărut radiind într-o poză pe care a ales-o pentru lansarea liniei sale de accesorii prețioase. Colecția de bijuterii al lui Gwyneth Paltrow este inspirată de fiica ei Apple, care a contribuit și la designul acestora.

Prin intermediul companiei sale Goop, Gwyneth Paltrow și-a exprimat nu dora dragostea pentru starea de bine și stilul de viață sănătos, încă de la început, ci și latura sa curioasă și, într-un anumit sens, avangardistă. Produsele vândute de actriță sunt din cele mai diverse – începând cu celebra lumânare cu aromă zonei intime – și demonstrează dorința ei de a oferi experiențe de shopping aliniate cu filosofia ei de viață. O ofertă pe care antreprenoarea tocmai a extins-o, odată cu lansarea unei linii de accesorii intitulată G. Label Jewelry. Aceasta este prima colecție de accesorii concepută de brandul Gwyneth Paltrow, care a dorit să o dezvăluie cu un splendid portret topless pe social media.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by goop (@goop)


Actrița a apărut purtând doar o pereche de pantaloni negri și câteva bijuterii din noua colecție, pe care le-a prezentat ca fiind accesorii de bază, versatile și potrivite cu orice ocazie. „Aceste pietre frumoase sunt genul de bijuterii pe care nu trebuie să le scoți niciodată” a scris alături de fotografia de pe Instagram. Primele comentarii au fost entuziaste și, așa cum era de așteptat, nu au fost legate doar de colecția de bijuterii, ci și de cât de puternică și de strălucitor arată la cei 48 de ani pe care îi are. O dragoste pentru accesoriile prețioase, cea a lui Gwyneth Paltrow, împărtășită fiicei sale Apple Martin, care a inspirat piesele bijuteriilor din această colecție.

CITEȘTE ȘI: Gwyneth Paltrow lansează o gamă de preparate alimentare fără gluten

Gwyneth Paltrow îşi lansează o colecţie vestimentară proprie

Foto: Profimedia Images