Harvey Keitel și Peter Stormare joacă împreună în thrillerul de acțiune „Hard Matter”

De: Nicoleta Lepădatu / 11.02.2022, 17:13
Harvey Keitel și Peter Stormare joacă împreună în thrillerul de acțiune „Hard Matter”

Harvey Keitel și Peter Stormare vor avea roluri principale în filmul „Hard Matter”, un thriller de acțiune regizat, scris și produs de Justin Price.

Filmul este plasat într-o nouă Americă împărțită pe cadrane, în care o corporație avidă de putere a preluat sistemul convențional de închisoare și l-a înlocuit cu un sistem de ceasuri mortale. Infractorii sunt noile forțe de ordine care execută toate formele de pedeapsă capitală pentru a-și recâștiga locul în societate. În distribuție se mai regăsește și Franzi Schissler.

Justin Price este producător împreună cu Latavius Powell prin nou lansata companie de divertisment Powell și Price Productions, alături de Jeff Bowler și Bret Saxon de la Wonderfilm Media. Richard Salvatore este producător executiv.

„Suntem încântați să lucrăm cu Justin. Este foarte vizual și un povestitor talentat. „Hard Matter” este un proiect cu adevărat uimitor. Distribuția este remarcabilă, iar munca pe care a depus-o echipa de cascadori a dus la secvențe de acțiune revoluționare și spectaculoase. Munca lui Franzi cu întreaga echipă de cascadori în ultimele trei luni a dat roade – se va vorbi despre ea mult timp”, au spus Saxon și Bowler de la Wonderfilm.

„Hard Matter” filmează în prezent în Biloxi, Mississippi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Mădălina Ghenea joacă alături de Michael Caine şi Harvey Keitel (VIDEO)  

Ana Ularu joacă alături de Harvey Keitel în filmul „Chosen”

Condamnat la viaţă (trailer)

Little Fockers – O familie de coşmar