Ana Ularu joacă alături de Harvey Keitel în filmul „Chosen”

De: Cătălina Matei / 06.10.2014, 10:59
Ana Ularu joacă alături de Harvey Keitel în filmul
Actriţa română Ana Ularu joacă alături de starul american Harvey Keitel în filmul "Chosen", o dramă despre Holocaust, regizată de cineastul bosniac Jasmin Dizdar, recompensat la Festivalul de Film de la Cannes din 1999.
Filmările de la acest lungmetraj, care prezintă evenimente petrecute în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, s-au încheiat în urmă cu câteva zile. Rolurile principale sunt interpretate de Harvey Keitel, Ana Ularu şi Luke Mably.
 
Turnat la Bucureşti şi la New York şi inspirat din fapte reale, filmul „Chosen” spune povestea lui Sonson, un tânăr avocat (interpretat de Luke Mably), care ajunge să conducă lupta împotriva trupelor naziste spre sfârşitul războiului.
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
Ajutat de Judith (interpretată de Ana Ularu), el reuşeşte să transforme o luptă de supravieţuire într-o veritabilă misiune de salvare a câtorva mii de vieţi. Harvey Keitel interpretează personajul Sanson ajuns la bătrâneţe.
 
Filmul „Chosen” este al doilea lungmetraj al regizorului bosniac Jasmin Dizdar, după „Beautiful People”, o peliculă recompensată cu premiul secţiunii Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes din 1999. Lungmetrajul a fost realizat pe baza unui scenariu scris de Gabriel De Mercur, scrie Mediafax.