HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, lansată marți în România

De: Ana Obretin / 08.03.2022, 16:05
HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, lansată marți în România

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, a fost lansată marți în România, în locul HBO GO.

Serviciul de streaming va fi disponibil la preţul de 4,99 de euro pe lună, însă există mai multe oferte de abonamente.

Pe platforma HBO Max sunt disponibile cele mai noi filme marca Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi producții ale altor studiouri, fără costuri suplimentare, la minimum 45 de zile după lansarea în cinematografe.

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarat Christina Sulebakk, General Manager HBO Max EMEA, într-un comunicat de presă.

HBO Max este disponibil în prezent în 46 de teritorii din America şi Europa

Marți, platforma a fost lansată în alte 15 ţări europene.

HBO Max vine cu 5 profiluri, 3 streamuri simultane şi număr nelimitat de dispozitive per abonament.

Abonaţii HBO Go existenţi au o reducere de 33% din preţul lunar pe toată durata abonamentului, respectiv 3,30 euro pe lună. De același preț beneficiază și persoanele care se vor abona direct la HBO Max înainte de 31 martie.  Clienţii noi vor primi un abonament de 12 luni la preţul de 8 luni dacă se abonează pănă la 31 martie. Ulterior, abonamentul anual va costa 39.90 euro/an. Pentru a sărbători lansarea HBO Max, cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor  putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preţ redus, de 3,30 euro/lună.

HBO Max este disponibil pe principalele dispozitive şi platforme, inclusiv smart TV, dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile şi tablete, dar şi online, pe http://www.hbomax.com. HBO Max va fi disponibil şi prin partenerii autorizaţi (furnizori de servicii CATV, DTH şi IPTV).

CITEȘTE ȘI: “House of the Dragon”: HBO Max dezvăluie un nou trailer pentru prequelul „Game of Thrones” (Video)

Foto: HBO