“House of the Dragon”: HBO Max dezvăluie un nou trailer pentru prequelul „Game of Thrones” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 06.10.2021, 09:11
“House of the Dragon”: HBO Max dezvăluie un nou trailer pentru prequelul „Game of Thrones” (Video)

HBO Max a dezvăluit un trailer pentru “House of the Dragon”, mult așteptatul prequel al celebrului ”Game of Thrones”.

Acțiunea din prequelul “House of the Dragon” are loc cu 200 de ani înainte de evenimentele din ”Game of Thrones” și spune povestea Casei Targaryen și a războiului civil din Targaryen care a devenit cunoscut sub numele de  “Dance of the Dragons”.

HBO a dat o comandă inițială de 10 episoade și a confirmat marți, în cadrul unui eveniment de lansare pentru HBO Max în Europa, că serialul va fi lansat în 2022.

Trailerul, care prezintă fragmente de diferite secvențe de luptă, are ca voce în off pe cea a Prințului Daemon Targaryen, interpretat de Matt Smith, care spune: „Zei, regi, foc și sânge. Visele nu ne-au făcut regi – dragonii au făcut-o ”.

Începutul producției a fost anunțat pe 26 aprilie. Scenariul serialului are la bază cartea lui George R.R. Martin ”Fire & Blood”.

Reprezentanții “House of the Dragon” au dezvăluit recent șapte actori noi pentru distribuția deja extinsă a serialului: Ryan Corr, Jefferson Hall, David Horovitch, Graham McTavish, Matthew Needham, Bill Paterson și Gavin Spokes. Membrii distribuției anunțați anterior îi includ pe Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans și Fabien Frankel.

Miguel Sapochnik și Ryan Condal vor fi producători executivi alături de Martin și Vince Gerardis. Martin și Condal au fost și co-creatori ai serialului.

În timpul filmărilor din Marea Britanie în timpul verii,“House of the Dragon” s-a aflat printre serialele care au fost oprite temporar de la producție, din cauza COVID-19, dar filmările au fost reluate rapid după o pauză de două zile pentru actori și echipa tehnică.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: “Game of Thrones” – “House of the Dragon”, în primele imagini oficiale