Producția pentru “House of the Dragon”, spin off al „Game of Thrones”, a început

De: Loredana Toma / 27.04.2021, 14:09
Producția pentru “House of the Dragon”, spin off al

Producția pentru noua serie din franciza “Game of Thrones” “House of the Dragon” a început, iar HBO a confirmat vestea cu mai multe imagini de la sesiunile de citire a scenariilor.

Lansarea seriei este așteptată pentru 2022, iar acțiunea se concentrează pe Casa Targaryen, evenimentele având loc cu 300 de ani înaintea celor din serialul original.

Noua producție se bazează pe povestea “Fire and Blood/ Sânge și foc”, lansată în 2018 de scriitorul George R. R. Martin, potrivit DeadlineSeria este o colaborare între autor și producătorii Miguel Sapochnik și Ryan J. Condal, iar distribuția îi include pe actorii Paddy Considine, Rhys Ifans, Matt Smith, Olivia Cooke, Sonoya Mizuno, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best și Fabien Frankel.

Mai multe producții spin off sunt deja în plan de dezvoltare

„House of the Dragon” este doar una dintre multiplele producții spin off “Game of Thrones” în dezvoltare la HBO, parteneriatul cu scriitorul fiind unul care se ridică la o sumă de opt cifre pentru următoarele proiecte. Unul dintre spin off-uri se numește “9 Voyages”, este dezvoltat de Bruno Heller și-l urmărește pe Lordul Corlys Velaryon, care apare și în “House of the Dragon”.

O altă producție, “10,000 Ships”, se concentrează pe prințesa războinică Nymeria din Casa Martell, care a înființat regatul Dorne cu aproximativ 1.000 de ani înaintea evenimentelor din „Game of Thrones”.

Anul acesta, show-ul “Game of Thrones” a împlinit un deceniu de la premieră – ocazie cu care platforma HBO a creat un eveniment aniversar care durează o lună, “The Iron Anniversary”.

“Game of Thrones” este o fantezie medievală, creată de David Benioff si D.B. Weiss, adaptată după seria de cărți “Cântec de foc și gheață”, de George R. R. Martin. Premiera a avut loc la HBO, pe 17 aprilie 2011.

CITEȘTE ȘI: HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones”

“Lost” și „Game Of Thrones” conduc topul serialelor cu cel mai dezamăgitor final

Foto: Profimedia Images