“Lost” și „Game Of Thrones” conduc topul serialelor cu cel mai dezamăgitor final

De: Loredana Toma / 15.04.2021, 14:20
“Lost” și

Serialele “Lost”, “Game Of Thrones” și “How I Met Your Mother” s-au situat pe primele poziții într-un top al celor mai dezamăgitoare finaluri de astfel de povești.

Topul a fost realizat în Marea Britanie pentru a marca zece ani de la premiera serialului “Game Of Thrones”, care a avut un final extrem de controversat, de site-ul OnBuy.com.

Bărbații sunt cei mai dezamăgiți de “Game Of Thrones”

Potrivit rezultatelor sondajului, la care au participat peste 1.500 de persoane, 27,3% dintre cei intervievați au fost de părere că serialul “Lost” a avut cel mai dezamăgitor final, urmat de “Urzeala tronurilor”, cu 25%, și de “How I Met Your Mother”, cu 17% dintre voturi.

Totodată, rezultatele sondajului au arătat că 24,6% dintre respondenții de sex masculin s-au declarat dezamăgiți de finalul “Urzeala tronurilor”, potrivit NME.

Printre serialele aflate pe “lista neagră” se află și “Sherlock”, “Prison Break” și “Dexter”.

Între timp, HBO a anunțat recent că sărbătorește timp de o lună împlinirea a zece ani de “Game Of Thrones”, evenimentul fiind intitulat “The Iron Anniversary”.

Cu această ocazie, a fost creată și o pagină care conține surprize pentru fanii loiali, dar și informații pentru admiratorii mai recenți ai seriei. Totodată, cei interesați au acces la 150 de videoclipuri cu interviuri ale actorilor din distribuție și cu clipuri și trailere din culise. HBO a anunțat mai multe producții spin off în franciza “GOT”, câteva având producția în derulare.

“Urzeala tronurilor” a avut premiera pe 17 aprilie 2011, fiind o fantezie medievală creată de David Benioff și D.B. Weiss. Este o adaptare a seriei de cărți, “Cântec de foc și gheață”,de George R. R. Martin, prima carte fiind numita “Urzeala tronurilor”. Show-ul a înregistrat audiențe record pe HBO, și are un mare număr de fani activi în toată lumea. A fost lăudat de critici, în special pentru actori, personaje complexe, poveste și calitatea producției, deși folosirea frecventă a scenelor de nuditate și violență a stârnit controverse.

CITEȘTE ȘI: Producătorii „Game of Thrones” și-au întristat fanii cu un final “toxic”

HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

Emilie de Ravin, din serialul LOST, radiantă pe covorul roşu

Matthew Fox, starul din “Lost”, arestat!

Foto: Profimedia Images