Producătorii „Game of Thrones” și-au întristat fanii cu un final “toxic”

De: Loredana Toma / 08.04.2021, 17:56
Producătorii

Producătorii serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” au lansat un nou trailer pentru cel de-al optulea și ultim sezon, iar fanii nu sunt deloc fericiți. Deși este considerat un show cu un succes colosal, cu 59 de premii Emmy câștigate, inclusiv în categoria „cel mai bun serial dramă” în anii 2015, 2016, 2018 și 2019, noul trailer i-a determinat pe fani să apese mai mult butonul “nu-mi place” decât pe cel “îmi place”.

În total, numărul aprecierilor a fost de două ori mai mic decât cel al criticilor, 15.000, comparativ cu 40.000. Noul trailer a dezvăluit unele dintre cele mai celebre momente ale show-ului, fiind totodată, plin de informații pentru ca cei care nu sunt la curent cu povestea să prindă ideea. Se pare că fanilor nu le-a plăcut acest lucru, potrivit Daily Mail.

“Finalul ‘Game of Thrones’ este ca unul al unei relații toxice”

Finalul serialului a fost unul destul de controversat, mulți fani find nemulțumiți de modul în care s-a încheiat povestea. Unii dintre ei au fost cu atât mai dezamăgiți cu cât, spun ei, show-ul a mers excelent în primele șase sezoane. Altii chiar au folosit ca termen de comparație “o fostă relație toxică”. „Este ca atunci când fostul partener dintr-o relație toxică îți face apariția o dată pe an și tu începi să simți din nou ceva pentru persoana respectivă, uitând, însă, cât de rău s-a terminat relația”, a comentat unul dintre fani.

HBO a anunțat lansarea Aniversării de Fier, o sărbătoare de o lună care va marca împlinirea a zece ani de la premiera serialului „Urzeala Tronurilor”. Diverse evenimente vor marca acest eveniment, inclusiv un maraton de o zi al primului sezon, care va debuta pe 10 aprilie.

CITEȘTE ȘI: HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

Filmările pentru serialul „House of the Dragon”, prequel „Game of Thrones”, încep în aprilie

HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones”

Foto: Profimedia Images