“Game of Thrones” – “House of the Dragon”, în primele imagini oficiale

De: Loredana Toma / 06.05.2021, 16:07
“Game of Thrones” -  “House of the Dragon”, în primele imagini oficiale

Noua serie din franciza “Game of Thrones”, “House of the Dragon”, a intrat recent în producție și primele fotografii oficiale de la filmări sunt deja disponibile.

Lansarea seriei este așteptată în 2022, iar acțiunea se concentrează pe Casa Targaryen, evenimentele având loc cu câteva sute de ani înaintea celor din serialul original. Distribuția îi include pe actorii Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno și Fabien Frankel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PopCulture (@popculture)

„Game of Thrones” – George R. R. Martin va crea conținut pentru HBO timp de cinci ani

Noua producție se bazează pe povestea “Fire and Blood/ Sânge și foc”, lansată în 2018 de scriitorul George R. R. Martin și  este o colaborare între autor și producătorii Miguel Sapochnik și Ryan J. Condal. De altfel, recent, Martin a semnat un parteneriat general cu platforma HBO prin care s-a angajat să ofere conținut pentru HBO și HBO Max.

Potrivit publicației Variety, există mai multe show-uri în dezvoltare în universul “GOT”, pentru HBO și HBO Max, printre care și o adaptare după romanul lui Martin “Tales of Dunk and Egg”, pentru care autorul este și producător executiv, dar și adaptări după “Who Fears Death”, semnat de Nnedi Okorafor, respectiv “Roadmarks”, de Roger Zelazny.

“Game of Thrones” este o fantezie medievală creată de David Benioff si D.B. Weiss, adaptată după seria de cărți “Cântec de foc și gheață”, de George R. R. Martin. Premiera a avut loc la HBO, pe 17 aprilie 2011, obținând vizualizări record  și are un mare număr de fani activi în toată lumea. A fost lăudat de critici, în special pentru actorie, personaje complexe, poveste și calitatea producției, deși folosirea frecventă a scenelor de nuditate și violență au fost criticate.

Anul acesta, show-ul a împlinit un deceniu de la premieră – ocazie cu care platforma HBO a creat un eveniment aniversar, în luna aprilie, care a  durat o lună, “The Iron Anniversary”.

CITEȘTE ȘI: HBO a înregistrat o uriașă scădere a audiențelor în era post-”Game Of Thrones”

HBO dezvoltă „Tales of Dunk and Egg”, un prequel al francizei „Game of Thrones”

“Lost” și „Game Of Thrones” conduc topul serialelor cu cel mai dezamăgitor final

Foto: Profimedia Images