Helen Mirren va fi “ticăloasa” în filmul “Shazam! Fury of the Gods”

De: Loredana Toma / 24.03.2021, 15:17
Helen Mirren va fi “ticăloasa” în filmul “Shazam! Fury of the Gods”

Actrița Helen Mirren va juca rolul negativ în noua producție “Shazam! Fury of the Gods”, o continuare a filmului din 2019, care va avea lansarea în iunie 2023. După ce a demonstrat că poate juca excepțional rolul de regină, acum ea va fi principala „ticăloasă” din noua producție “Shazam!”, având rolul Hesperei, fiica cea rea a zeului Atlas.

Întreaga echipă din distribuția filmului din 2019 se întoarce pentru continuarea poveștii, inclusiv Asher Angel, care  jucat rolul lui Billy Batson, cel care preia puterile supereroului Shazam ori de câte ori îi pronunță numele, dar și Zachary Levi, iar Rachel Zegler (“West Side Story”) este și ea în cărți pentru un rol în noul film, potrivit The Hollywood Reporter.

Regia este semnată de David F. Sandberg, după scenariul lui Henry Gayden. Filmul din 2019 a avut încasări totale de 366 de milioane de dolari la nivel mondial.

Helen Mirren nu este deloc străină filmelor de acțiune. Următorul proiect în care poate fi văzută este chiar “F9: The Fast Saga”, în rolul Magdalene “Queenie” Shaw, iar, în 2010 și 2013, a jucat rolul unui asasin în producțiile “RED”, respectiv “RED 2”. Mirren este, printre altele, deținătoarea unui premiu Oscar pentru rolul reginei Elizabeth a II-a din “The Queen” (2006).

CITEȘTE ȘI: La 70 de ani, Mirren sfidează timpul! Cum a apărut pe covorul roşu

Damian Lewis și Helen Mirren vor înregistra un album cadou pentru ziua reginei Elizabeth a II-a

Helen Mirren, în cel mai funny VIDEO

Merge o dată pe an la coafor! Actrita Helen Mirren se tunde singură!

Helen Mirren, dezvăluri despre motivul pentru care s-a căsătorit

Mirren: „Îmi place mult să fiu o tipă dură”

Foto: Profimedia Images