Hugh Jackman a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și spectacolele „Music Man” în care juca pe Broadway au fost anulate 

De: Nicoleta Lepădatu / 29.12.2021, 10:06
Hugh Jackman a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și spectacolele „Music Man” în care juca pe Broadway au fost anulate 

Reprezentațiile cu „The Music Man” au fost anulate până la 1 ianuarie, după ce Hugh Jackman a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Reinterpretarea muzicalului clasic al lui Meredith Willson este unul dintre cele mai de succes show-uri de pe Broadway. Cu toate acestea, la fel ca multe alte spectacole, se luptă să-și mențină distribuția și echipa sănătoasă într-un moment în care COVID-ul redevine o problemă majoră, cu varianta Omicron care provoacă infecții numeroase și contribuie la un număr record de cazuri în New York City. Sutton Foster, co-starul lui Jackman, a fost nevoită să absenteze din mai multe spectacole după ce s-a îmbolnăvit de Covid. Ea se va întoarce pe 2 ianuarie, iar Jackman se așteaptă să reia spectacolele pe 6 ianuarie. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Hugh Jackman a spus că în cazul său simptomele au fost ușoare.

„Simptomele mele sunt ca cele ale unei răceli obișnuite – am gâtul iritat și îmi curge puțin nasul – dar sunt bine”, a spus Jackman. „Și voi face tot ce pot pentru a deveni mai bine cât de curând posibil și, de îndată ce va fi posibil, voi reveni pe scenă.”

 

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vanessa Kirby, alături de Hugh Jackman și Laura Dern, în noul film al regizorului premiat cu Oscar Florian Zeller

Tags: