Vanessa Kirby, alături de Hugh Jackman și Laura Dern, în noul film al regizorului premiat cu Oscar Florian Zeller

De: Loredana Toma / 30.06.2021, 09:19
Vanessa Kirby, alături de Hugh Jackman și Laura Dern, în noul film al regizorului premiat cu Oscar Florian Zeller

Actrița Vanessa Kirby s-a alăturat distribuției filmului semnat de cineastul premiat cu Oscar Florian  Zeller “The Son”. Noua producție a fost anunțată după ce Zeller a fost premiat cu un Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat, pentru filmul de debut, “The Father”, cu Anthony Hopkins și Olivia Colman.

La rândul ei, Kirby a fost nominalizată anul acesta la Oscar pentru rolul din filmul “Pieces of a Woman”, iar în noua producție va împărți platoul de filmare cu actorii Laura Dern și Hugh Jackman. Filmul “The Son”, ca și “The Father”, este o adaptare a lui Zeller și a lui Christopher Hampton (“Dangerous Liaisons”) după piesa de teatru a primului.

O poveste simplă cu un parcurs ce devine periculos

Povestea filmului “The Son” se axează pe personajul Peter, interpretat de Hugh Jackman, și pe viața sa cu noua parteneră, Emma (Kirby), și copilul lor, care este tulburată de apariția fostei soții, Kate ( Dern), dar nu singură, ci împreună cu fiul lor adolescent, Nicholas. Nicholas este un tânăr cu mai multe probleme, distant și furios. Peter își dă toată silința să fie un tată mai bun, încercând să găsească soluții pentru a-și ajuta copilul cel mare, înserând în viața acestuia “momente de fericire în familie”. Însă, toate încercările sale sunt influențate de starea psihică a lui Nicholas, iar cursul vieții de familie devine ușor periculos.

Filmul este produs de Iain Canning și Emile Sherman (“The King’s Speech”), iar, potrivit publicației Variety, producția va debuta în săptămânile următoare.

“Vanessa Kirby este, pentru mine, o actriță extraordinară. Modul ei de a juca este intens, ea este inventivă și puternică. Sunt extrem de fericit să o port prin această aventură cinematografică”, a precizat Zeller.

CITEȘTE ȘI: Reese Witherspoon, Nicole Kidman şi Shailene Woodley, în Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate – FOTO

Dwayne Johnson pregătește primul său film de Crăciun, pentru platforma Amazon

Foto: Profimedia Images