Imagini din culisele serialului „Adela” de la Antena 1, în online și pe Happy Channel

Redacția / 15.01.2021, 17:53
Imagini din culisele serialului „Adela” de la Antena 1, în online și pe Happy Channel

Telespectatorii au acces în culisele celui mai nou serial de la Antena 1, „Adela”, într-o serie de episoade online „Adela – Tot ce nu se vede”, care va fi difuzată pe site-ul a1.ro și va fi prezentantă de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman.

Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor. „Tot ce nu se vede” va fi difuzat imediat după transmiterea fiecărui episod, pe a1.ro, dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.

„Cei de acasă au ocazia să descopere cum e să filmezi un astfel de proiect, ce fac actorii în pauze, cum se pregătesc pentru rolurile lor, lucruri mai puţin ştiute despre ei şi multe altele. Aşa că staţi cu ochii pe a1.ro ca să vedeţi mai mult din culisele serialului Adela, de la Antena 1!”, a declarat Vlad Gherman, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Telespectatorii vor afla cum au ajuns actorii să joace în Adela și cum au reacționat când au primit rolurile, de ce provocări, emoții sau frici au parte la filmări, cât de mult se regăsesc în personajele pe care le interpretează, ce se întâmplă cu filmările atunci când se accidentează un actor, cum arată locațiile și cum decurge o zi de filmare.

În primul episod online, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne dezvăluie o mulţime de motive pentru care oamenii să urmărească serialul „Adela”, dar şi momente savuroase din spatele camerelor.

CITEȘTE ȘI: Un campion la fitness și antreprenor este Burlacul de la Antena 1

Foto: Antena 1