Un campion la fitness și antreprenor este Burlacul de la Antena 1

Apropo.ro / 15.01.2021, 10:43
Un campion la fitness și antreprenor este Burlacul de la Antena 1

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Burlacul”, care va începe în curând la Antena 1, îl va avea ca protagonist pe Andi Constantin, multiplu campion la fitness și antreprenor.

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi.

Noul Burlac recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie.  „Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin, potrivit unui comunicat remis Apropo.

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locuri inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte, temperamente diferite și aspect fizic ieșit din comun, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Andi îl va avea alături pe Răzvan Fodor, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea” debutează la Antena Stars

FOTO: Antena 1