Reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea” debutează la Antena Stars

De: Ana Obretin / 12.01.2021, 14:57
Reality show-ul

Reality show-ul „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea” debutează la Antena Stars pe 20 ianuarie. În fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00, spectatorii vor putea urmări un nou reality show, care îi are în prim-plan pe Gabriela Cristea, soţul său, Tavi Clonda, şi pe cele două fetiţe ale cuplului, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena.

Emisiunea va prezenta imagini inedite din familia acestora, vor putea descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile, cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi, dar şi la ce încercări sunt supuşi de către fiicele lor.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Fost[ vedetă a televiziunii Kanal D, Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars în urmă cu doi ani.

CITEȘTE ȘI: Paula Chirilă se alătură emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena Stars

Oana Roman participă cu fiica ei la o emisiune de pe Antena Stars

Foto: Antena Stars