Oana Roman participă cu fiica ei la o emisiune de pe Antena Stars

Redacția / 08.01.2021, 15:12
Oana Roman participă cu fiica ei la o emisiune de pe Antena Stars

Oana Roman şi Cristina Şişcanu, împreună cu fiicele lor, se alătură sezonului secund al emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”, de la Antena Stars.

Noul sezon al reality show-ului va debuta pe 14 ianuarie, de la 21.00. Celor trei mămici celebre şi picilor acestora li se vor alătură două vedete din showbiz-ul românesc, însoţite de fiicele lor. Isabela şi Petra, fiicele Oanei Roman, respectiv Cristinei Şişcanu vor “creşte” media de vârstă în rândul piticilor, în vreme ce mamele lor vor veni cu sfaturi şi tot felul de situaţii pe care le-au întâmpinat şi continuă să le întâmpine în viaţa de familie.

„Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect ce își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Şi pentru mine este o premieră, a venit ca un balsam pentru suflet, ca un pansament, dar nu am emoţii!”, a declarat Oana Roman, potrivit unui comunicat remis Apropo.

În prima săptămână, telespectatorii vor putea urmări patru episoade, de joi până duminică, urmând ca din a doua săptămână, reality show-ul să fie difuzat de vineri până duminică, de la ora 21:00.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în noul sezon „Te cunosc de undeva”

Foto: Antena Stars