În episodul 8 din „One True Singer”, de la HBO Max, concurenții își vor crea propriul EP și vor cânta live la radio

De: Ana Obretin / 13.05.2022, 12:24
În episodul 8 din

Episodul 8 începe foarte dinamic pentru concurenții rămași în casa „One True Singer” de la HBO Max.

Artiștii au la dispoziție doar patru zile să își creeze propriul lor EP, de la muzică, versuri și alegerea unui single și până la realizarea unei ședințe foto, selectarea și editarea fotografiei de copertă. Concurenții vor avea parte de o surpriză foarte plăcută când vor afla că Denis Roabeș, cunoscut pentru proiectul muzical The Motans, îi va ajuta să facă alegerile potrivite pe parcursul probelor.

Sesiunile de scriere a melodiilor vor fi realizate împreună cu cei mai buni producători muzicali ai momentului, în locații frumoase, în care artiștii să poată da frâu liber inspirației. În plus, ședințele foto și artwork-urile vor fi realizate de Edward Aninaru și Ștefan Dani, alături de o echipă de graficieni.

Odată ce EP-ul va fi finalizat, concurenții vor merge la Kiss FM unde se vor întâlni cu Andreea Berghea, playlist manager Kiss FM, vor cânta live alături de un band condus de Bubu Cernea și vor răspunde la o serie de întrebări fulger într-o intervenție radio alături de Ana Moga.

La finalul episodului, disponibil deja pe HBO Max, unul dintre concurenți părăsește concursul, potrivit unui comunicat remis Apropo.

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Câștigătorul „One True Singer” va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

CITEȘTE ȘI: Miniseria „România sălbatică”, din 12 mai pe HBO Max

Foto: HBO Max