Irina-Margareta Nistor găzduiește și comentează la Voyo, în direct, gala Oscar 2022

De: Ana Obretin / 23.03.2022, 13:14
Irina-Margareta Nistor găzduiește și comentează la Voyo, în direct, gala Oscar 2022

Irina-Margareta Nistor găzduiește „Marea Noapte a Filmului! Gala Premiilor Oscar 2022”, live, pe Voyo. Gala Premiilor Oscar 2022 este transmisă în România live în exclusivitate de platforma Voyo, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 03:00.

Oameni din întreaga lume așteaptă în fiecare an decernarea celor mai importante premii din industria filmului de la Hollywood și show-ul grandios de prezentare. Este un moment unic, în care cele mai bune filme, cei mai buni actori și specialiști din domeniul cinematografic sunt premiați pentru creațiile lor. Gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California, iar Voyo este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

”Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori”, a spus Irina-Margareta Nistor, critic de film.

Westernul cu elemente psihologice „The Power of the Dog” este nominalizat la 12 categorii, printre care și cea dedicată celui mai bun film, unde concurează cu peliculele „Belfast”, „Coda”, „Don’t Look Up”, „Drive My Car”, „Dune”, „King Richard”, „Licorice Pizza”, „Nightmare Alley” şi „West Side Story”.

CITEȘTE ȘI: 10 cupluri nominalizate la Oscar în același an

Foto: Pro TV