Isla Fisher se alătură lui Will Ferrell și lui Jamie Foxx în „Strays”

De: Nicoleta Lepădatu / 16.03.2022, 08:31
Isla Fisher se alătură lui Will Ferrell și lui Jamie Foxx în „Strays”

Isla Fisher s-a alăturat distribuției strălucitoare a lui „Strays”, hibridul live-action/CGI pe care Josh Greenbaum, regizorul „Barb and Star Go to Vista Del Mar” îl realizează pentru Universal.

Will Ferrell, Jamie Foxx și Randall Park sunt deja în distribuție, în timp ce Will Forte este personajul uman din producție, care are scopul de a se înclina puternic balanța pe teritoriul comediei pentru adulți.

Dan Perrault („American Vandal”) a scris scenariul, care urmărește un câine abandonat care face echipă cu alți maidanezi pentru a se răzbuna pe fostul său stăpân. Ferrell este câinele abandonat, în timp ce Foxx este unul dintre câinii care se împrietenește cu el. Forte este proprietarul uman atât de urât de fostul său câine.

Detaliile personajului lui Fisher sunt păstrate încă secrete.

Universal a stabilit o dată de lansare pentru 9 iunie 2023.

Fondatorul și CEO-ul Picturestart, Erik Feig, Louis Leterrier și Greenbaum produc împreună cu Phil Lord și Chris Miller.

Isla  Fisher poate fi văzută jucând alături de Josh Gad în miniseria Peacock „Wolf Like Me”, pentru care a fost și producător  executiv. Actrița australiană și-a mai împrumutat vocea pentru filme de animație, după ce a lucrat la proiecte precum „Rise of the Guardians”, „Rango” și „Horton Hears a Who”. În plus, ea a experimentat și un rol principal în filmul de animație Netflix „Back to the Outback”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Comedia „Strays”, cu Will Ferrell, Jamie Foxx și Will Forte va avea premiera în cinematografe în vara lui 2023

Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte vor juca în comedia „Strays”, de la Universal