Iti mai amintesti de vremurile cand primeai scrisori?

Apropo.ro / 13.08.2009, 17:30
De cand nu ai mai scris cuiva o scrisoare sau cand ai primit ultima data una?

De cand nu ai mai scris cuiva o scrisoare sau cand ai primit ultima data una?

Interesante sunt scrisorile care contin povesti de dragoste sau cele in care cineva isi etaleaza o problema sexuala. Intotdeauna vei gasi in ele ceva care sa te amuze si sa iti mentina atentia.

Cele trei scrisori care urmeaza sunt cat se poate de serioase, dincolo de comicul situatiei.

Barbatii au tendinta sa compare iubita cu tot ce este mai frumos si ceea ce lor le place, chiar daca uneori poate fi un lucru bizar. Un pretendent la dragostea unei fiinte dragi a avut inspiratia sa asemene dragostea lor cu situatii si sentimente prin care au trecut personaje din filme. Dragostea te poate purta prin grele incercari.

scrisoare 1

Intr-o alta scrisoare, o oarecare doamna, ii scrie unui doctor caruia ii spune despre marea ei durere: un sot obsedat sexual. In scrisoare explica ca sotul nu o lasa in pace sa isi faca treburile gospodaresti, deoarece are un libidou crescut. Spre finalul povestii doamnei se poate observa ca sotul se afla iar intr-o pasa sexuala foarte buna.

scrisoare 2

Ultima scrisoare se pare ca a fost scrisa pe un ambalaj de briose, unde o sotie ii lasa scris sotului ca va pleca la sala de gimnastica si ca nu este cazul sa o astepte. Oare la sala avea si antrenor personal?

scrisoare 3