J. J. Abrams va produce un documentar “șocant” despre extratereștri

De: Loredana Toma / 18.06.2021, 14:27
J. J. Abrams va produce un documentar “șocant” despre extratereștri

J. J. Abrams va produce un documentar despre extratereștri, intitulat “UFO”. Producția, care va avea patru părți, va fi disponibilă pe platforma Showtime și va fi regizată de Mark Monroe (“Icarus”) și Paul Crowder (“Riding Giants”). Documentarul promite mărturisiri șocante și o examinare amănunțită a acestui fenomen despre care se vorbește intens.

J. J. Abrams va explora în „UFO” diversele teorii despre un subiect care, recent, a ținut prima pagină a ziarelor internaționale și care, din punct de vedere istoric, a fost o temă a unor politicieni influenți, în timp ce oamenii obișnuiți care erau în căutarea aceluiași adevăr “au fost ridiculizați și ostracizați”, potrivit publicației The Hollywood Reporter.

J. J. Abrams: Un documentar care vrea să rezolve un mister de mai multe decenii

Totodată, show-ul se va concentra pe influența Guvernului american, precum și a companiilor private și a armatei privind protejarea adevărului din spatele acestui fenomen, dar și pe o examinare a istoriei acestuia din punct de vedere cultural și politic, incluzând mărturisiri șocante ale mai multor martori oculari. În plus, proiectul promite să dezbată cele mai frecvente întrebări ale tuturor timpurilor, și anume “De ce credem ceea ce credem?” și “Care este adevărul absolut despre acest mister vechi de atâtea decenii?”, potrivit The Hollywood Reporter.

Vestea despre acest proiect a fost anunțată recent în contextul în care membrii unui comitet din serviciile secrete americane urmează să primească un raport confidențial despre observații privind extratereștrii. 

În luna mai, fostul președinte al SUA Barack Obama a vorbit despre acest subiect într-o emisiune TV. El a fost întrebat dacă Guvernul american deține laboratoare secrete în care se studiază ființe extraterestre. „Când vine vorba despre extratereștri, sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct. Adevărul e că atunci când am preluat funcția de președinte, am întrebat dacă există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială. Au cercetat puțin și răspunsul a fost negativ”, a povestit Obama.

„Dar ceea ce e adevărat e că există filmări cu obiecte care au apărut pe cer, despre care nu știm ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: “Extratereştri antici”: serialul scoate la lumină agenda secretă a specialiştilor de la NASA

Papa Francisc este dispus să creștineze chiar și extratereștri

Foto: Profimedia Images