Anne Hathaway crede în existenţa extratereştrilor

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2014, 10:48
Anne Hathaway crede în existenţa extratereştrilor
Actriţa Anne Hathaway crede în existenţa extratereştrilor şi a declarat, într-un interviu recent, că "este foarte puţin probabil să nu existe nimic acolo, în spaţiu", dezvăluind de asemenea că a acceptat să joace în filmul SF "Interstellar" întrucât adoră astronomia.
Vedeta hollywoodiană este de părere că în Univers există şi alte forme de viaţă, dar nu ştie deocamdată cum arată acestea, relatează contactmusic.com.
 
Actriţa, în vârstă de 31 de ani, joacă în filmul SF „Interstellar” rolul unui astronaut şi a mărturisit că îşi dorea în adolescenţă să exploreze Sistemul Solar, iar apoi, pe măsură ce a crescut, a devenit tot mai pasionată de evoluţia stelelor, scrie Mediafax.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Chiar voiam să ajung în spaţiu când eram mică, dar nu mă descurcam prea bine la matematică şi la ştiinţele exacte atunci când eram la şcoală, aşadar nu puteam nici măcar să visez la posibilitatea de a face într-adevăr o astfel de călătorie. Apoi, când am devenit ceva mai mare, am început să vizionez multe documentare despre natură, care m-au făcut să văd apoi documentare despre ştiinţă, despre fizică şi despre Univers. Astronomia este o mică pasiune de-a mea de ceva vreme”, a spus actriţa.
 
Lungmetrajul „Interstellar”, regizat de Christopher Nolan, îi are în rolurile principale pe Anne Hathaway, Matthew McConaughey şi Jessica Chastain şi va avea premiera pe marile ecrane din România pe 7 noiembrie.