Jake Gyllenhaal și Doug Liman sunt în discuții cu MGM pentru remake-ul ”Road House”

De: Nicoleta Lepădatu / 11.11.2021, 06:15
Jake Gyllenhaal și Doug Liman sunt în discuții cu MGM pentru remake-ul ”Road House”

MGM face demersuri din ce în ce mai serioase pentru remake-ul său la ”Road House”, cu Jake Gyllenhaal în discuții avansate și cu starul și regizorul Doug Liman la cârma proiectului.

Deși nu a fost stabilită o dată de începere a producției, persoane din conducerea MGM consideră că proiectul este o prioritate pentru studiouri.  Contractele cu Jake Gyllenhaal sau cu Doug Liman nu au fost semnate încă, deși cei doi sunt în negocieri destul de avansate.

Dacă Gyllenhaal și Liman semnează, remake-ul ”Road House” ar marca prima colaborare între actor și regizor. Perechea are deja programe încărcate, Jake Gyllenhaal urmând să înceapă filmările pentru thrillerul ”The Interpreter” al lui Guy Ritchie, iar Liman se pregătește pentru producția filmului său de aventură ”Everest”.

Lansat în 1989, originalul „Road House” l-a javut pe Patrick Swayze în rolul lui James Dalton, absolvent de filosofie, dar care-și câștigă existența ca bătăuș, angajat pe bani grei să rezolve diverse cazuri. Într-unul dintre acestea, el trebuie să restabilească reputația unui bar dintr-un orășel din Missouri. Succesul lui Dalton atrage furia omului de afaceri corupt (Ben Gazzara) care controlează micul oraș. Filmul a avut un succes modest de box office, încasând 30 de milioane de dolari față de un buget raportat de 15 milioane de dolari, dar a dobândit rapid reputația unui film clasic. ”Road House” a contribuit, de asemenea, la consolidarea celebrității în ascensiune a lui Patrick Swayze, mulți dintre fanii regretatului actor considerând rolul lui Dalton ca fiind unul dintre cele mai bune ale sale.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Sezonul al doilea al seriei „Squid Game”, confirmat oficial