Sezonul al doilea al seriei „Squid Game”, confirmat oficial

De: Ana Obretin / 10.11.2021, 09:14
Sezonul al doilea al seriei

Creatorul seriei „Squid Game”, Hwang Dong-hyuk, a confirmat oficial că va exista un al doilea sezon al hitului Netflix.

Într-un interviu pentru AP, regizorul, creatorul și scenaristul sud-coreean a spus că a existat „atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon”, încât a simțit că nu are „o altă opțiune” decât să dezvăluie că sunt planuri pentru o parte secundă.

Dong-hyuk nu a dezvăluit prea multe în ceea ce privește detaliile acțiunii, dar a spus că, în prezent, este „în proces de planificare” și că totul „este în capul lui chiar acum”. „Cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că voi promite asta: Gi-hun se va întoarce și va face ceva pentru lume”, a declarat Dong-hyuk.

CITEȘTE ȘI: Țeapă: Dezvoltatorii criptomonedei „Squid Game” au dispărut cu banii investitorilor

Serialul japonez „Alice in Borderland” de pe Netflix profită de succesul fenomenului „Squid Game”

„Squid Game”: Ce părere are regimul din Coreea de Nord despre serialul-fenomen

„Squid Game”, unul dintre cele mai discutate seriale din 2021

Într-un interviu acordat publicației The Times luna trecută, Dong-hyuk a sugerat că al doilea sezon s-ar putea concentra pe liderul mascat, precum și pe rolul poliției. Primul sezon, de nouă episoade, al dramei sud-coreene despre un joc de supraviețuire a avut premiera pe Netflix pe 17 septembrie. Producția a devenit rapid unul dintre cele mai discutate seriale din 2021, oferind o abordare proaspătă a genului battle royale.

Pentru cei care încă nu au vizionat „Squid Game”, sinopsisul este următorul: concurenți care au rămas fără bani în viața reală joacă jocuri din copilărie cu consecințe mortale. Totul pentru a câștiga un premiu de 45,6 miliarde de woni (38 de milioane de dolari).

Săptămâna trecută, gigantul de streaming a anunțat că o serie de filme ale lui Dong-hyuk vor fi disponibile pentru vizionare. Printre acestea se numără thrillerul „Silenced” (2011), cu actorul din „Squid Game” Gong Yoo, dramedia „Miss Granny” (2014) și filmul de epocă „The Fortress” (2017), cu Lee Byung-hun, care apare și în serial rolul „Frontman”.

Având în vedere succesul enorm de care s-a bucurat primul sezon, fanii au bănuit de mult că acesta va avea o continuare, mai ales având în vedere finalul provocator. 

Contactați de The Hollywood Reporter, reprezentanții Netflix au spus: „Un al doilea sezon este în discuții, dar nu a fost confirmat încă”.

CITEȘTE ȘI: Netflix: Franciza „Squid Game” va genera circa 900 de milioane de dolari

Foto: Profimedia Images