James Denton și Teri Hatcher (”Desperate Housewives”) vor juca iar împreună în filmul „A Kiss Before Christmas” de la Hallmark

De: Nicoleta Lepădatu / 07.10.2021, 11:52
James Denton și Teri Hatcher (”Desperate Housewives”) vor juca iar împreună în filmul „A Kiss Before Christmas” de la Hallmark

Hallmark Channel a anunțat că fostele vedete ale ”Desperate Housewives” James Denton și Teri Hatcher se reunesc pentru a juca în filmul ”A Kiss Before Christmas”. Pelicula va avea premiera în cadrul evenimentului anual ”Countdown to Christmas”, de la Hallmark Channel. Este pentru prima dată când cei doi lucrează împreună de la încheierea serialului ”Desperate Housewives” în 2012.

”A Kiss Before Christmas” spune povestea lui Ethan Holt (Denton), un agent imobiliar și tată căsătorit cu doi copii adolescenți, care află că pierde o promovare în ajunul Crăciunului. Datorită lamentărilor sale asociate cu unele magii de Crăciun, Holt se trezește a doua zi dimineață pentru a descoperi că viața lui este complet diferită. Nu mai este căsătorit cu soția sa Joyce (Hatcher), nu are copii și este CEO al companiei sale. Și are la dispoziție doar o zi pentru a-și revendica viața inițială.

„A Kiss Before Christmas” este realizat de către compania Crown Media Productions, LLC. Stan Spry, Eric Woods, Jonathan Eskenas, Kimberley Bradley și James Denton sunt producători executivi. Devan Towers este co-producător, iar Jeff Beesley semnează regia. Scenariul este scris de către Mark Amato și Tracy Andreen.

Foto: Hallmark

CITEȘTE ȘI: Teri Hatcher vrea să joace în ”Neveste disperate” – filmul!

Compozitorul Hans Zimmer, acuzat că a copiat de la „Neveste disperate” pentru „12 ani de sclavie”

Marcia Cross, din “Neveste disperate”, revine pe micul ecran

Actrita Teri Hatcher lanseaza un site dedicat femeilor