Janet Jackson, lider în topuri cu un album din ’86, după scuzele publice ale lui Justin Timberlake

De: Loredana Toma / 15.02.2021, 13:25
Janet Jackson, lider în topuri cu un album din '86, după scuzele publice ale lui Justin Timberlake

Albumul “Control”, lansat în 1986 de Janet Jackson, a ajuns pe prima poziție în Apple Top 40 U.S Pop Album, la 35 de ani de la lansare. Vestea bună a venit cu numai o săptămână înainte ca artistul Justin Timberlake să-și ceară scuze, public, pentru greșelile făcute în trecut atât față de ea, cât și față de Britney Spears.

Deși plasarea pe prima poziție a avut loc înainte de scuzele publice ale lui Timberlake, situația a fost un avantaj din punct de vedere comercial pentru Janet Jackson, pentru că, în prezent, albumul său este pe locul 8 în topul celor mai descărcate materiale discografice de pe Apple iTunes, potrivit TMZ.

Janet Jackson a mulțumit fanilor de pe rețeaua sa de socializare. “Sunt foarte recunoscătoare pentru că vă am în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că este în viața mea și că mi-a oferit toate aceste bucurii, vă iubesc mult. Nu mă așteptam nici într-un milion de ani ca albumul să ajungă iar pe locul întâi, după 35 de ani”, a scris Jackson.

Artista a fost distrusă de critici din cauza lui Justin Timberlake

(Foto: Profimedia Images. 1 februarie 2004 – gala SuperBowl)

În 2004, în timp ce susținea, împreună cu Justin Timberlake, recitalul din pauza galei Super Bowl, unul dintre cele mai mediatizate evenimente din SUA, Janet s-a trezit că artistul i-a smuls o cupă de la sutien, dezvăluindu-i unul dintre sâni. Janet Jackson a fost aspru criticată, iar Justin Timberlake nu a venit cu nicio declarație la vremea respectivă. Săptămâna trecută, însă, acesta a mărturisit că ceea ce a făcut atunci a fost o dovadă crudă de misoginism și rasism și că regretă acest lucru, pentru că Janet este o femeie și o artistă pe care el o respectă foarte mult.

Totodată, artistul și-a cerut scuze și față de Britney Spears, pe care a umilit-o lăudându-se pe un post de radio că el a fost cel care a dezvirginat-o. Relația cu ea i-a impulsionat, de altfel, cariera la momentul respectiv.

CITEȘTE ȘI: Janet Jackson despre nepoata Paris: „O nemernică mică și răsfățată”

Janet Jackson a slăbit 35 de kilograme urmând o dietă strictă – FOTO

Justin Timberlake a confirmat că el și Jessica Biel au devenit din nou părinți 

Justin Timberlake, acuzat că a furat o melodie!

Foto: Profimedia Images