Jared Leto, dispus să reia rolul Joker

De: Loredana Toma / 04.01.2021, 17:04
Jared Leto, dispus să reia rolul Joker

Actorul american Jared Leto a lăsat să se înțeleagă că este dispus să intre din nou în pielea personajului Joker în următoarea poveste a lui Zack Snyder “Justice League”. Leto, care a jucat clasicul personaj negativ în filmul “Suicide Squad” din 2016, ar putea juca rolul chiar dacă nu a apărut în filmul original “Justice League” regizat de Joss Whedon și lansat în 2017.

El a vorbit despre posibilitatea interpretării acestei partituri pentru că “este greu să refuzi un asemenea rol”. Actorul a declarat pentru Variety că este foarte distractiv să joci un personaj așa cum este Arthur Fleck-Joker, total surprinzător, fără reguli, și că astfel de roluri apar mai rar la Hollywood.

Leto, supărat că rolul i-a fost oferit lui Joaquin Phoenix în 2019

Reîntoarcerea lui Leto în rolul lui Joker vine după ce actorul și solistul trupei 30 Seconds To Mars a declarat că se simte “supărat” după ce partitura principală din filmul „Joker” din 2019 i-a fost oferită lui Joaquin Phoenix.

Declarațiile au venit după ce Leto a analizat rolul său din filmul “Suicide Squad”, recunoscând că “s-a simțit deseori izolat pe platourile de filmare în 2016″ și că majoritatea scenelor au fost “ținute sub control”. Acesta a mai spus că a avut momente când “s-a simțit ca și cum ar fi fost izolat într-un colț al cafenelei, uitându-se la alți copii”.

Între timp, James Gunn este regizorul care se va ocupa de următorul “The Suicide Squad”, un film independent care nu are în plan rolul Joker. Harley Quinn și gașca de superticăloși se vor întoarce, de data aceasta cu ceva schimbări.

CITEȘTE ȘI: „Top Gun”, „James Bond 25” – care au fost cele mai așteptate filme în 2020 amânate pentru 2021

FOTO: Profimedia