Jared Leto și Darren Aronofsky se reunesc pentru horrorul “Adrift”

De: Loredana Toma / 29.01.2021, 13:24
Jared Leto și Darren Aronofsky se reunesc pentru horrorul “Adrift”

La 20 de ani de la lansarea filmului  “Requiem for a Dream”, actorul Jared Leto și regizorul Darren Aronofsky fac echipă din nou, pentru un proiect horror intitulat “Adrift”, adaptat după povestea scurtă scrisă de japonezul Koji Suzuki, cel care a scris și povestea “The Ring”.

Daren Aronofsky va regiza proiectul, iar Jason Blum va fi producător, prin compania Blumhouse Productions, alături de Leto și Emma Ludbrook, prin casa de producție a actorului, Paradox, potrivit Deadline.

Filmul spune povestea unui iaht, Ghost Ship, aflat în mijlocul mării

Darren Aronofsky și Luke Dawson se vor ocupa de scenariu. Se pare că proiectul a fost identificat de Leto și acesta și Emma Ludbrook au așteptat zece ani până să-i coopteze pe Blum și Aronofsky pentru a pune în mișcare acest film.

Povestea se desfășoară în calmul unei mări, unde este descoperit un iaht abandonat numit Ghost Ship. De aici începe căutarea unor răspunsuri și a unor adevăruri interesante.

Nu se cunosc informații legate de lansarea filmului, iar, pentru moment, atât Jared Leto, cât și Daren Aronofsky sunt implicați în alte proiecte.

Cel mai recent film în care joacă Jared Leto, “The Little Things”, va avea premiera vineri în cinematografe și pe HBO Max.

CITEȘTE ȘI: Jared Leto spune că i-a dispărut trofeul Oscar acum trei ani și încă nu l-a găsit

Foto: Profimedia Images