Jared Leto spune că i-a dispărut trofeul Oscar acum trei ani și încă nu l-a găsit

De: Loredana Toma / 28.01.2021, 15:18
Jared Leto spune că i-a dispărut trofeul Oscar acum trei ani și încă nu l-a găsit

Actorul și cântărețul Jared Leto spune că i-a dispărut trofeul Oscar pe care l-a primit în 2014 acum trei ani și încă nu l-a găsit. Acesta a primit premiul pentru rolul din filmul “Dallas Buyers Club”, la categoria „cel mai bun rol secundar masculin”.

Starul a făcut declarația într-un interviu pentru emisiunea “The Late Late Show with James Corden”, potrivit People. În timp ce-și promova noul film, “The Little Things”, Leto i-a dezvăluit lui James Corden că de vreo trei ani nu mai dă de statuetă și că speră că este pe mâini bune.

“Am aflat că lipsește de vreo trei ani. Nici n-am știut asta. Cred că nimeni n-a vrut să-mi spună. Poate fi oriunde și acum toată lumea caută înnebunită statueta. A dispărut în mod ciudat. Sper doar să fie pe mâini bune”, a spus actorul.

Leto:”Statueta nu este un obiect pe care să-l arunci la gunoi din greșeală”

Leto a mai precizat că și-a schimbat domiciliul de câteva ori și așa a dispărut trofeul. Întrebat dacă el crede că cineva l-a luat intenționat, actorul a răspuns afirmativ, explicând că “statueta nu este ceva ce poate fi aruncat la gunoi, din greșeală”.

El a mai spus că își amintește că în seara în care a primit trofeul l-a oferit mai multor persoane pentru a-și face poze cu el. “Era zgâriat, dar oamenii se distrau fotografiindu-se cu el. A fost plăcut să-l ofer, dar sper ca cine l-a luat să aibă grijă de el”, a mai spus liderul trupei 30 Seconds to Mars.

CITEȘTE ȘI: Jared Leto, dispus să reia rolul Joker

Foto: Profimedia Images