Jason Momoa a dezvăluit că s-a rănit de mai multe ori în timp ce filma ”Aquaman 2”

De: Nicoleta Lepădatu / 20.10.2021, 12:03
Jason Momoa a dezvăluit că s-a rănit de mai multe ori în timp ce filma ”Aquaman 2”

În timpul unei ediții recente a emisiunii ”The Ellen DeGeneres Show”, Jason Momoa a împărtășit câteva detalii aproape dureroase din culise despre rănile pe care le-a suferit în timpul filmărilor la ”Aquaman 2”.

Când gazda Ellen DeGeneres i-a cerut actorului să explice cum s-a rănit, acesta a spus, glumind: „Îmbătrânesc”. Apoi și-a enumerat rănile, adăugând: „Mi-a intrat ceva în ochi, a fost nevoie de intervenție chirurgicală, am o hernie, mi-am rupt coaste. Doar sunt bătut”.

Pentru a atenua îngrijorările, a continuat: „Va fi un film grozav, îți va plăcea”. După ce a asigurat-o pe Ellen DeGeneres că vederea lui este bună și că este funcțional, a continuat, „Fac cu pasiune totul. Îmi iubesc jobul și devin un pic prea entuziasmat, așa că vârsta își spune cuvântul, știi, sunt un supererou care îmbătrânește chiar acum.”

Jason  Momoa, care a participat online, el fiind în acel moment la Londra, a vorbit și despre întâlnirea recentă cu Billie Eilish când era cu copiii săi la premiera ”No Time to Die”, luna trecută. El a spus că artista este foarte apreciată în familia sa și că cei mici sunt fani adevărați, așa că au fost foarte fericiți să o întâlnească personal.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa a dezvăluit costumul pe care îl va purta în „Aquaman 2”

Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Cum arată Jason Momoa în rolul super eroului Aquaman