Jason Momoa a dezvăluit costumul pe care îl va purta în „Aquaman 2”

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 10:40
Jason Momoa a dezvăluit costumul pe care îl va purta în

Actorul Jason Momoa și-a încântat fanii cu o imagine a noului său costum Aquaman pe care îl va purta în continuarea filmului despre supereroul DC Comics, „Aquaman and The Lost Kingdom”.

„Runda a doua. Un nou costum. Mai multă acțiune. #aquaman Aloha”, a scris actorul Jason Momoa pe Instagram, alături de poze cu costumul său din primul film și noua sa ținută.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Jason Momoa își reia rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman, alături de o distribuție formată din Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren și Yahya Abdul-Mateen II, într-un film regizat de James Wan.

Lungmetrajul „Aquaman”, lansat în decembrie 2018, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari, fiind, la momentul respectiv, singurul film DC care a depășit acel prag în afară de trilogia „The Dark Knight”, regizată de Christopher Nolan.

Wan produce noul film alături de Peter Safran, iar David Leslie Johnson-McGoldrick a semnat scenariul. Momoa a jucat pentru prima dată personajul Aquaman într-o apariție specială în lungmetrajul „Batman v Superman: Dawn of Justice”, din 2016.

„Aquaman and The Lost Kingdom”, produs de Warner Bros., va fi lansat în cinematografe pe 16 decembrie 2022.

CITEȘTE ȘI: Cum arată soţia lui Jason Momoa, din serialul “Game of Thrones”

Netflix anunță lansarea oficială a trailerului filmului „Sweet Girl‟ (Video)

Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Foto: Profimedia Images