Netflix anunță lansarea oficială a trailerului filmului „Sweet Girl‟ (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 09.07.2021, 17:12
Netflix anunță lansarea oficială a trailerului filmului „Sweet Girl‟ (Video)

Netflix anunță lansarea oficială a trailerului filmului „Sweet Girl‟, cu Jason Momoa si Isabela Merced in rolurile principale.

Familist devotat, Ray Cooper (Jason Momoa) jură să aducă în fața justiției compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piață a unui medicament care ar fi putut salva vieți, chiar înainte ca iubita lui soție (Adria Arjona) să moară de cancer. Însă, atunci când încercarea lui de a afla adevărul conduce la o întâlnire nimicitoare, care îi pune în pericol pe Ray și pe Rachel (Isabela Merced), fiica lui, acțiunile bărbatului se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie. SWEET GIRL este regizat de Brian Andrew Mendoza și îi are în rolurile principale pe Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis și Michael Raymond-James.

Filmul este regizat de Brian Andrew Mendoza, după un scenariul al lui Gregg Hurwitz & Philip Eisner. Producători sunt Jeff Fierson, Brad Peyton, Jason Momoa și Brian Andrew Mendoza. Din distribuție fac parte Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Raza Jaffrey, Justin Bartha, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James și Amy Brenneman.

Pelicula va avea premiera pe Netflix pe 20 august.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Actori noi în distribuția viitoarei serii „The Witcher: Blood Origin‟, anunță Netflix

Distribuția thrillerului Netflix „Havoc‟, cu Tom Hardy și Forest Whitaker, a fost definitivată

Obsesia pentru Pop-Tarts a lui Jerry Seinfeld se transformă într-un film Netflix