Jason Momoa se alătură distribuției „Fast and Furious 10”

De: Nicoleta Lepădatu / 29.01.2022, 08:43
Jason Momoa se alătură distribuției „Fast and Furious 10”

Starul „Aquaman” Jason Momoa a fost introdus oficial în familia „Fast”. Conform publicației Variety,  Momoa va juca alături de Vin Diesel și de echipa „Fast and Furious” în partea a 10-a și ultima a celebrei francize.

Echipa l-a întâmpinat oficial pe Momoa prin intermediul rețelelor de socializare vineri seara, cu o postare intitulată: „Familia Fast se mărește. Bine ai venit Jason Momoa”.

 

Regizat de Justin Lin, filmul este intitulat „Fast and Furious 10”, cu Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang şi Charlize Theron, şi ar putea fi lansat pe 19 mai 2023.

Momoa ar fi cel mai recent superstar care s-a alăturat francizei „Fast”, care a început din 2001. De-a lungul anilor, filmele de acţiune au adus nume mari pentru a completa distribuţia, printre care Dwayne Johnson, Jason Statham, Luke Evans, Kurt Russell, Helen Mirren şi John Cena. Înainte de a deveni Wonder Woman, co-starul lui Momoa din „Justice League”, Gal Gadot, a jucat în trei dintre filmele „Fast”, începând cu „Fast & Furious” din 2009.

Actorul Jason Momoa este cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” şi cel din „Aquaman”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa a dezvăluit că s-a rănit de mai multe ori în timp ce filma ”Aquaman 2”

„Fast and Furious 10” va avea lansarea în cinematografe în aprilie 2023

Vin Diesel îi cere lui Dwayne Johnson să revină în franciza ”Fast and Furious”