Jason Momoa va juca în comedia de acțiune „Shots! Shots! Shots!” de la Universal

De: Nicoleta Lepădatu / 20.05.2022, 07:41
Jason Momoa va juca în comedia de acțiune „Shots! Shots! Shots!” de la Universal

Universal a semnat cu Jason Momoa pentru un nou lungmetraj.

Studioul a cumpărat drepturile pentru „Shots! Shots! Shots!”, o comedie de acțiune a scriitorilor Matt Mider și Kevin Burrows, în care Momoa va juca rolul principal.

Actorul va produce, de asemenea, lungmetrajul împreună cu Jeff Fierson, Dan Lin și Jonathan Eirich de Rideback, casa de producție din spatele dramei live-action „Aladdin” și a nominalizatei la Oscar, „The Two Popes”.

Detaliile poveștii sunt păstrate încă secrete, dar proiectul este descris ca o aventură centrată pe familie, care are influențe din „True Lies” a lui James Cameron, franciza „Taken” a lui Liam Neeson și recentul hit Paramount „The Lost City”.

Jason Momoa filmează în prezent pentru „Fast X”, cea mai recentă producție din franciza „Fast and Furious”, la Londra. De asemenea, are „Aquaman and the Lost Kingdom” în postproducție pentru o lansare anunțată pentru 17 martie 2023. Iar „Slumberland”, producția Netflix a lui Momoa, bazată pe benzile desenate Winsor McKay, este programată pentru debutul pe streaming la sfârșitul acestui an.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Oscar 2022: Jason Momoa, Serena și Venus Williams, J.K. Simmons au fost adăugați pe lista prezentatorilor

Jason Momoa va juca în filmul live-action „Minecraft”, bazat pe popularul joc video

Tags: