Jason Momoa va juca în filmul live-action „Minecraft”, bazat pe popularul joc video

De: Nicoleta Lepădatu / 19.04.2022, 16:29
Jason Momoa va juca în filmul live-action „Minecraft”, bazat pe popularul joc video

De la regatul de apă al Atlantidei la deșerturile periculoase din Arrakis, Jason Momoa se poate îndrepta acum și către lumea jocurilor video Minecraft, pentru Warner Bros., conform publicației Variety.

Starul „Aquaman” și „Dune” este în discuții pentru a se alătura unui film live-action bazat pe popularul joc video Minecraft, care este cel mai bine vândut din toate timpurile, cu peste 238 de milioane de copii de la lansarea sa în 2011.

Jared Hess, cunoscut printre altele pentru regia „Napoleon Dynamite” și „Nacho Libre” va fi la cârma filmului. Mary Parent și Roy Lee vor produce, iar Jill Messick va avea numele pe generic postum pentru că a lucrat la film înainte de moartea ei în 2018. Jon Berg, Cale Boyter și Jon Spaihts vor fi producători executivi. Mojang Studios, dezvoltatorul suedez de jocuri video din spatele Minecraft, va produce prin Lydia Winters și Vu Bui.

Jocul Minecraft a fost lansat în 2011 și a devenit instantaneu un succes mondial. Jucătorii își pot crea propriile lumi 3D folosind blocuri colorate prin extragerea materialelor și artizanat de obiecte. În 2021, au existat aproape 140 de milioane de utilizatori lunari, iar jocul a fost adus pe mai multe sisteme de jocuri video, a avut și spin-off și a câștigat multe premii de-a lungul anilor.

Următoarele apariții ale lui Jason Momoa vor fi în „Aquaman and the Lost Kingdom”, care este programat să aibă premiera pe 17 martie 2023, urmat de „Fast and Furious 10”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa a dezvăluit că s-a rănit de mai multe ori în timp ce filma ”Aquaman 2”