Jay-Z și Beyonce și-au cumpărat cea mai scumpă mașină din lume

De: Ana Obretin / 13.06.2021, 09:54

Cântăreții Jay-Z și Beyonce, obișnuiți cu tot felul de extravaganțe, și-au cumpărat cea mai scumpă mașină din lume.

Automobilul Rolls-Royce model Boat Tail, de culoare albastră, este special conceput pentru picnicuri și costă aproximativ 28 de milioane de dolari. La acest preț, cuplul se poate bucura de un dispozitiv de stocare a băuturilor special conceput pentru a găzdui sticle Armand de Brignac, un frigider pentru caviar, o umbrelă de soare de lux integrată și două ceasuri Bovet.

În lume, există doar trei exemplare din acest model. Pasionat de mașinile de epocă, Jay-Z nu se află la prima lui achiziție. În urmă cu câțiva ani, el i-a oferit lui Beyonce un Rolls-Royce Silver Cloud în valoare de 1 milion de dolari și a investit, de asemenea, 8 milioane de dolari într-un Maybach Exelero.

Surse spun că rapperul și producătorul muzical ar deține suficiente mașini pentru a le schimba în fiecare zi a lunii. Cu o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari în prezent, Jay-Z a fost primul artist deveit miliardar din universul muzicii hip-hop.

Jay-Z și Beyonce colecționează și ceasuri de lux, dar și vile. Din Hamptons până în Malibu, ei dețin mai multe reședințe secundare în Statele Unite ale Americii. Cea mai recentă achiziție, din 2017, este o vilă din Los Angeles, care a costat 90 de milioane de dolari și are opt dormitoare cu ferestre blindate, 11 băi și patru piscine. 

CITEȘTE ȘI: Jay-Z a finalizat vânzarea platformei de streaming muzical Tidal către cofondatorul Twitter Jack Dorsey

Beyoncé şi Jay-Z, investitie de 2,6 milioane de dolari

Jay-Z şi-a lansat propriul serviciu de streaming muzical, Tidal

Foto: Profimedia Images