Jean-Claude Van Damme, în formă fizică de invidiat, în filmul Netflix „Le Dernier Mercenaire”

De: Ana Obretin / 09.06.2021, 11:56
Jean-Claude Van Damme, în formă fizică de invidiat, în filmul Netflix

Netflix a dezvăluit trailerul celui mai nou film al lui Jean-Claude Van Damme, „Le Dernier Mercenaire/ The Last Mercenary”, iar starul artelor marțiale pare a fi într-o formă fizică de invidiat. „Le Dernier Mercenaire”, un film cu o distribuție impresionantă, va avea premiera pe Netflix pe 30 iulie.

Richard Brumère, un misterios agent secret, se întoarce în Franța pentru a-și ajuta fiul, pe care nu l-a cunoscut niciodată, când află că acesta este ținta unei organizații teroriste internaționale. Dar guvernul îl caută și intenționează să-l aresteze pentru trafic de arme și droguri. Aceasta este povestea filmului regizat de David Charhon „Le Dernier Mercenaire”

Actorul belgian împarte afișul cu o serie de vedete ale cinema-ului francez, ca Alban Ivanov („La Vie Scolaire”, „Hors Normes”), Eric Judor, Patrick Timsit și Miou-Miou. 

Jean-Claude Van Damme nu se vaccinează și are un sfat insolit pentru cei care vor să se protejeze de coronavirus

Invitat, luni, în emisiunea „Touche pas à mon poste”, de pe postul C8, starul în vârstă de 60 de ani a vorbit și despre pandemia care a paralizat întreaga lume timp timp de câteva luni. Van Damme a explicat mai întâi că „nu poartă mască” deoarece consideră că oamenii trebuie „să trăiască cu virusul, nu avem de ales”.

Ulterior, a vrut să ofere telespectatorilor câteva sfaturi. „Trebuie să faci sport, este eficient în lupta împotriva virusului”, a spus el. Potrivit acestuia, pandemia a avut o parte bună, dar și una rea: „Ne-a permis să înțelegem ce sunt libertatea și bucuria. Oamenii ies afară, se reconectează”.

„Nu mi-a fost atât de frică de COVID. Încerc să îl ignor, dar, pentru mine, acesta este un avertisment, ultimul, de la natură. Trebuie să fii foarte atent cu ceea ce se întâmplă pe planetă”, a mai spus actorul. În timp ce, a susținut acesta, „nu a fost niciodată testat pozitiv și nici nu este vaccinat”, actorul a povestit că părinții săi au fost afectați de boală, dar fără complicații.

„Repet din nou, dar, dacă vă pot da un sfat, acesta este să faci sport ”, a concluzionat Jean-Claude Van Damme.

CITEȘTE ȘI: Jean Claude Van Damme face afaceri în România

Bote, designer pentru Jean-Claude Van Damme!

Jean-Claude Van Damme a făcut un șpagat de Cartea Recordurilor (Video)

Foto: Profimedia Images