Jeff Goldblum și Kyle MacLachlan, pe catwalk la show-ul Prada Menswear, la Săptămâna Modei de la Milano (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 17.01.2022, 09:28
Jeff Goldblum și Kyle MacLachlan, pe catwalk la show-ul Prada Menswear, la Săptămâna Modei de la Milano (Video)

Jeff Goldblum a făcut furori la  săptămâna modei de la Milano în timp ce a prezentat ca un adevărat profesionist ținute din cea mai recentă colecție Prada. Actorul a defilat într-un pardesiu întunecat, cu un croi care sublinia o siluetă dramatică.

Cea mai recentă colecție de îmbrăcăminte pentru bărbați care a rezultat din colaborarea de doi ani dintre Miuccia Prada și Raf Simons în calitate de directori creativi a fost în același timp elementară și celebrativă, prezentând versiuni de lux ale pieselor de zi cu zi.

„Ne gândim la modă semnificativă, la piese care au sens”, a spus Miuccia Prada în notele despre prezentare. „Haine care îi fac pe oameni să se simtă importanți și, prin urmare, sunt importante în sine, nu sunt ceva de ignorat.”

Kyle MacLachlan și Jeff Goldblum au deschis și au închis show-ul, pe podium fiind prezenți și alți opt actori aleși de designeri pentru a reprezenta „bărbați adevărați, figuri recunoscute”, sporind astfel impactul prezentării.

 

Oaspeții de la spațiul expozițional al Fondazione Prada au fost așezați pe scaune de teatru acoperite cu catifea, aflate la distanță unul de altul.

Îmbrăcămintea de exterior și hainele de lucru au format coloana vertebrală a colecției, piese robuste, durabile.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Jeff Goldblum – Mă simt ca un actor începător