Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, își arată abdomenul în noua reclamă Coach

De: Andra Voiculescu / 26.01.2022, 13:26
Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, își arată abdomenul în noua reclamă Coach

Actrița și cântăreața Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, și-a arătat din nou silueta incredibilă, distribuind pe Instagram imagini dintr-o ședință foto pe care a făcut-o pentru brandul Coach.

Aceasta a pozat într-un top roz și pantaloni de trening asortați, adăugând la ținuta ei o geantă maro și un machiaj ușor.

Într-o altă postare, Jennifer apare într-un top alb, cu pantaloni de jogging asortați, în timp ce se plimbă pe bicicletă alături de mai multe modele ce poartă hanorace albe imprimate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Sedința foto vine după ce Jennifer a promis recent că va fi „cel mai bun partener” pentru Ben Affleck în 2022.

Vedeta a discutat despre ambițiile ei pentru anul care urmează într-un videoclip postat pe Instagram și a jurat că va fi cel mai bun partener pentru Ben după ce dragostea lor s-a reaprins anul trecut.

Între timp, Jennifer are de promovat un nou film, intitulat “Marry Me”, în care joacă alături de Owen Wilson și cântărețul columbian Maluma.

Lopez a lansat recent un nou clip pe Instagram pentru a promova coloana sonoră a filmului din februarie, după ce, la sfârșitul lunii decembrie, a împărtășit pe Instagram imagini din culisele următorului film, adăugând că a produs filmul prin compania ei Nuyorican Productions.

Vezi trailerul filmului aici:

 

Sursa foto: Profimedia

Citește și: „Marry Me”, lansat simultan în cinematografe și pe Peacock (apropotv.ro)