Jennifer Lopez și Pitbull, la concertul de Revelion din Times Square, dedicat eroilor pandemiei

De: Ana Obretin / 31.12.2020, 16:17
Jennifer Lopez și Pitbull, la concertul de Revelion din Times Square, dedicat eroilor pandemiei

Jennifer Lopez, Pitbull și Machine Gun Kelly se numără printre starurile care vor participa la tradiționalul concert de Revelion din Times Square, New York, care, anul acesta, este dedicat eroilor care s-au luptat în prima linie cu pandemia.

La fel ca majoritatea evenimentelor din acest an, concertul de Revelion din Times Square a suferit modificări fundamentale din cauza restricțiilor, iar publicul nu va avea acces în zonă. 

Însă celebra bilă luminoasă va coborî ca de obicei la miezul nopții, pentru a marca începutul unui nou an.

Andra Day va fi headliner-ul evenimentului, difuzat de postul ABC și în streaming. Day va interpreta piesa sa nominalizată la premiul Grammy “Rise Up”. Este menținută și tradiția de a fi interpretat hitul “Imagine” al lui John Lennon chiar înainte de a coborî bila. 

Pitbull pregătește un salut special pentru angajații esențiali din timpul pandemiei, înainte de a interpreta hitul său „I Believe That We Will Win” .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pitbull (@pitbull)

La eveniment vor mai participa artiști precum Gloria Gaynor, Anitta, Billy Porter, Cyndi Lauper, Jimmie Allen, The Waffle Crew., potrivit Deadline.

De 116 ani, în Times Square, New York, este marcat începutul unui nou an printr-un spectacol grandios. Obiceiul coborârii bilei luminoase datează din 1907. 

CITEȘTE ȘI: David Guetta, Patti Smith, Filarmonica din Viena, artiștii trec în noul an cu concerte online

FOTO: Profimedia