Jesse Metcalfe se alătură lui Dennis Quaid și Heather Graham în drama ”On a Wing and a Prayer”

De: Nicoleta Lepădatu / 13.10.2021, 07:47
Jesse Metcalfe se alătură lui Dennis Quaid și Heather Graham în drama ”On a Wing and a Prayer”

Jesse Metcalfe a semnat pentru noua dramă, ”On a Wing and a Prayer”, o producție MGM și Lightworkers, în care va juca alături de Dennis Quaid și Heather Graham.

Filmul este bazat pe o poveste adevărată, iar Dennis Quaid joacă rolul lui Doug White, care este forțat să piloteze un avion după ce pilotul a murit în mod neașteptat la mijlocul zborului.

Filmul este cea mai recentă producție de la Lightworkers, parte a MGM – companie fondată de Roma Downey și Mark Burnett și care se află în spatele miniseriei ”The Bible” și a adaptării contemporane ”Ben-Hur” a MGM și Paramount. Roma Downey va produce filmul alături de Autumn Bailey-Ford, cu Mark Burnett în calitate de producător executiv. Filmul este regizat de Sean McNamara după un scenariu de Brian Egeston.

”On a Wing and a Prayer” este în prezent în producție și urmează să fie lansat pe 31 august 2022.

După ce și-a început cariera cu roluri de cuceritor în ”Passions”, ”Desperate Housewives” și în comedia de succes ”John Tucker Must Die” din 2006, Jesse Metcalfe a cunoscut un succes masiv în filme Hallmark, devenind favoritul fanilor postului TV. În august, actorul a încheiat o serie de cinci sezoane în drama extrem de populară ”Chesapeake Shores”, unde a interpretat rolul lui cântărețului Trace Riley, încă de la debutul serialului, în 2016. De asemenea, Jesse Metcalfe a jucat recent în ”Ships in the Night: A Martha’s Vineyard Mystery”, cea mai recentă producție din seria de filme ”Martha’s Vineyard Mysteries”, pentru cafe a fost și producător.  El a avut un rol principal în ”Christmas Under the Stars”, alături de Autumn Reeser și Clarke Peters.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Teri Hatcher vrea să joace în ”Neveste disperate” – filmul!