Jesse Plemons preia rolul lui Leonardo DiCaprio în “Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese

De: Loredana Toma / 21.02.2021, 08:39
Jesse Plemons preia rolul lui Leonardo DiCaprio în “Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese

Actorul american Jesse Plemons preia rolul pe care Leonardo DiCaprio urma să îl joace în filmul “Killers of the Flower Moon”, noul proiect al regizorului Martin Scorsese. Producția pentru drama western cu buget mare este pe cale să înceapă, în luna mai. DiCaprio nu renunță total la acest proiect, doar că va juca un personaj negativ.

Anterior, Scorsese și Plemons au lucrat împreună pentru filmul „The Irishman”. Potrivit Indiewire, anunțul confirmă speculațiile apărute anul trecut, conform cărora “Killers of the Flower Moon” trecea prin modificări drastice, respectiv scenariul era al unui film „mai puțin comercial”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care compania Paramount l-a vândut Apple.

Eric Roth: ”Eu voiam unele schimbări, iar DiCaprio voia altele”

Plemons îl va interpreta pe Tom White, un agent FBI care investighează diverse crime, rol care inițial fusese scris pentru Leonardo DiCaprio, pe vremea când filmul era în dezvoltare pentru Paramount. Ideea era ca DiCaprio să fie “băiatul bun” din film, însă acum acesta joacă rolul negativ al lui Ernest Burkhart, nepotul personajului interpretat de Robert DeNiro. Referitor la schimbările făcute, scenaristul Eric Roth a declarat, în noiembrie anul trecut, că “DiCaprio voia anumite modificări, el voia altele, dar am ajuns la un câștig 50-50, din care toată lumea a ieșit mulțumită”.

În vârstă de 32 de ani, Jesse Plemons, iubitul actriței Kirsten Dunst, a jucat în serialul NBC „Friday Night Lights” și în producția AMC „Breaking Bad”, pentru care a primit prima sa nominalizare la Emmy. De asemenea, a primit un Critics’ Choice Television Award, pentru rolul din serialul „Fargo”. În 2017, a primit o a doua nominalizare la Emmy pentru rolul din „Black Mirror”. Plemons a jucat și în filme, precum „The Master”, „Bridge of Spies”, „Game Night”, „Vice” și „I’m Thinking of Ending Things”. A fost nominalizat la premiile Independent Spirit pentru rolul din „Other People”.

CITEȘTE ȘI: Martin Scorsese critică industria filmului: Cinema-ul este „devalorizat” la stadiul de „conținut” 

Leonardo DiCaprio bate sau nu palma cu Marvel? 

Foto: Profimedia Images